Φόρμα αναζήτησης

Ψάχνουν τους δράστες της απόπειρας στο Τραχώνι

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων για τον εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής εναντίον 33χρονου στο Τραχώνι. Το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς φέρει τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον θώρακα. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Δεν είχε διαφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεσή του στους ανακριτές το θύμα εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της απόπειρας φόνου εναντίον του αφού όπως ανέφερε δεν έχει διαφορές με κανένα. Οι ανακριτές όμως φέρεται να στρέφουν τις έρευνές τους προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων συνέχιζαν μέχρι αργά χθες τις έρευνες στη σκηνή όπου σημειώθηκε η εγκληματική πράξη, αναζητώντας τεκμήρια και στοιχεία.
Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε χωράφι κοντά στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του για να κατέβει, άγνωστοι, που εκτιμάται ότι βρίσκονταν κρυμμένοι σε ανεγειρόμενη οικοδομή, τον πυροβόλησαν δύο φορές με κυνηγετικό όπλο.
Αιμόφυρτο το θύμα αναζήτησε βοήθεια από τους γονείς του που έντρομοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από σφαιρίδια στο πρόσωπο, τον λαιμό και το στέρνο και κρατήθηκε για νοσηλεία. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.