Φόρμα αναζήτησης

Σε αποσύνθεση το πτώμα στο πεδίο βολής Ορούντας- Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι έρευνες της Αστυνομίας σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς φέρεται να παραδέχτηκε ότι εγκατέλειψε τη σορό γυναίκας.

Το συγκεκριμένο σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο ύποπτος ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς. Εκεί έσπευσαν μέλη της αστυνομίας, οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, καθώς και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να παραδέχτηκε, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε.

Σημειώνεται ότι είναι άγνωστο για τις αρχές εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως ελλείπουσες.

Οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι καταιγιστικές αφού ο 35χρονος παραδέχτηκε και τη δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017. Παραδέχτηκε επίσης την διπλή δολοφονία μάνας και κόρης με καταγωγή από την Ρουμανία οι οποίες ελλείπουν από την οικία τους από το 2016. Ο Νίκος Μεταξάς μάλιστα υπέδειξε στους ανακριτές ότι τα τρία πτώματα τα έριξε σε λίμνη στην περιοχή του Μιτσερού.