Φόρμα αναζήτησης

Πλατφόρμα Ιδιωτικής Ιατρικής: Στόχος μας ένα άλλο σύστημα υγείας

Τους στόχους  της πλατφόρμας του δικτύου ιδιωτικής Ιατρικής ανακοίνωσε ο  Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών νοσηλευτηρίων  Σάββας Καδής.

Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6, ο κ. Καδής σημείωσε ότι η πρώτη ιδρυτική συνάντηση των μελών της πλατφόρμας με πέραν των 700 ειδικών γιατρών, 40 ειδικοτήτων  και 24 νοσηλευτηρίων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

«Στόχος είναι» όπως είπε «να γίνει μια οργάνωση των φορέων που διαφωνούν με το ΓεΣΥ σε μια προσπάθεια  να προωθήσουμε τις θέσεις του δικτύου μας που είναι να πετύχουμε τις αλλαγές που θα δημιουργούσουν ένα σωστά νομοθετημένο σύστημα υγείας στο οποίο να μπορούμε να συμμετέχουμε προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Τόνισε ότι δεν  είναι συνδικαλιστικό όργανο αλλά μια  φωνή που ενώνεται με την κοινωνία ενώ κάλεσε ασθενείς, πολίτες, κοινωνικούς φορείς, σύνολα και  γιατρούς να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους.

Πρόσθεσε επίσης ότι ως πλατφόρμα «δεν πολεμάμε κανένα, στόχος είναι να μπούμε σε ένα σύστημα υγείας, αλλά όχι το προτεινόμενο».

Ακούστε εδώ την παρέμβαση Σάββα Καδή: