Φόρμα αναζήτησης

Πιθανή διαρροή από ιδιωτικό φράγμα στην επαρχία Πάφου

Υπάρχει πιθανότητα διαρροής νερού από ιδιωτικό φράγμα, στην περιοχή Χα Ποτάμι και η Αστυνομία προειδοποιεί ότι η διαρροή πιθανόν να επηρεάσει την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αλλά και στον παλιό δρόμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία από το Τμήμα Υδάτων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, υπάρχει πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού, από ιδιωτικό φράγμα, στην περιοχή Χα Ποτάμι, στην επαρχία Πάφου, που πιθανόν να επηρεάσει την περιοχή και την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, όσο και στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή και είναι έτοιμα να εφαρμόσουν σχέδιο αποκοπής των δύο δρόμων, καθώς και να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο κοινό.

Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να αποφεύγει τη διακίνηση στην περιοχή, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σε περίπτωση ανάγκης, αναφέρεται, τέλος στην ανακοίνωση, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με την Αστυνομία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 199 και 112.

ΚΥΠΕ