Φόρμα αναζήτησης

Παράταση Διαγωνισμού Αφίσας Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’

Παράταση Παγκύπριου Διαγωνισμού Αφίσας με μήνυμα Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’ για μαθητές Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης [...]

Read More...

Παράταση Παγκύπριου Διαγωνισμού Αφίσας με μήνυμα Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’ για μαθητές Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης – ‘KEEP FIT AND HEALTHY THROUGH BOXING’ – Έπαθλα €10.000, €5.000 και €2.000– ΝΕΑ καταληκτική ημερομηνία ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει επιδειχθεί για το διαγωνισμό που έχει προκηρύξει το Φιλανθρωπικό  Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ με τίτλο ‘KEEP FIT AND HEALTHY THROUGH BOXING’, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δοθει ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Κατά συνέπεια όλες οι αφίσες (posters with slogan) πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ώρα 11:00 Π.Μ.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός, έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Αρ.Φακ. 7.24.4.1.26 ημερ. 24/1/2019) και σε αυτόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές/τριες που φοιτούν κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 σε δημόσια σχολεία Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι εθελοντική.

Μέσα από τον διαγωνισμό, το Ίδρυμα επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για τα πλεονεκτήματα που επιφέρει η ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, τόσο όσον αφορά τη διατήρηση καλής σωματικής και φυσικής κατάστασης, όσον επίσης και πνευματικής (‘Νους υγιής εν σώματι υγιεί’). Τα πλεονεκτήματα, επίσης, όσον αφορά την καλλιέργεια της αυτοπειθαρχίας, του σεβασμού, της ομαδικότητας, της υιοθέτησης ορθών στάσεων ζωής απέναντι σε θέματα υγιεινής διατροφής με στόχο τη διασφάλιση της ευεξίας, είναι ανάμεσα στους στόχους του διαγωνισμού ο οποίος αξιοποιεί το αρχαίο άθλημα της πυγμαχίας ως παράδειγμα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μίας αφίσας με σύνθημα /γραπτό μήνυμα (poster with slogan) στην οποία να αντικατοπτρίζονται οι πιο πάνω στόχοι. Για το σκοπό αυτό θα δοθούν 3 χρηματικά βραβεία-έπαθλα αξίας €17.000 (Α’ Βραβείο €10.000, Β’ Βραβείο €5.000 και Γ’ Βραβείο €2.000). Τα χρηματικά αυτά ποσά θα διατεθούν στα σχολεία ΜΕ και ΜΤΕΕ από τα οποία προέρχονται οι μαθητές/τριες που θα σχεδιάσουν τις τρεις αφίσες που θα διακριθούν. Τα ποσά αυτά θα αξιοποιηθούν, από το Ίδρυμα στη βάση πρότασης που θα υποβληθεί και θα τύχει της έγκρισης των αρμοδίων φορέων (π.χ. ΥΠΠ, Σχολική Εφορεία κλπ.), για την αναβάθμιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και ειδικότερα για αγορά κατάλληλου εξοπλισμού για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης των μαθητών.

Με την ευκαρία αυτή σας υπενθυμίζουμε ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Έκθεση Αφίσας και η Τελετή Βράβευσης θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (πρωί) στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ. Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του ‘Αθλητικού και Εκπαιδευτικού Διήμερου αφιερωμένου στο άθλημα της Πυγμαχίας’ που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή επαγγελματιών νεαρών πυγμάχων, προπονητών, αθλητών και διαιτητών από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Το ακριβές πρόγραμμα θα σταλεί τις επόμενες μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.yianischristodouloufoundation.com) στην οποία θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα έντυπα. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Send this to a friend