Φόρμα αναζήτησης

Πάφος: Πολίτες μάζεψαν €42.447 για 16χρονο που πάσχει από λευχαιμία

Οι δημότες της Πάφου επέδειξαν την ανθρωπιά τους και να αλτρουιστικά τους συναισθήματα για τη στήριξη του μικρού Κωνσταντίνου Αναστασίου ηλικίας 16 ετών από τα Κονιά της Επαρχίας Πάφου.
 
Σε έρανο που διενήργησαν στην Επαρχία Πάφου κατόπιν εξασφάλισης άδειας από την Επαρχιακή Διοίκηση (4ος/2017) με πρωτεργάτη την Χλόη Κασιουλή Αργυρού από την Πάφο κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, συγκέντρωσαν το χρηματικό ποσό 42.447,36 ευρώ.
 
Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αναστασίου βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία μετά που διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Απρίλιο του 2016.
 
Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου διαγνώστηκε πέρσι με λευχαιμία και μετά από ένα χρόνο που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Κύπρο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.
 
Δότης του μικρού Κωνσταντίνου ήταν ο αδερφός του, Σταύρος, ηλικίας 15 ετών. Η μεταμόσχευση έγινε στις 14  Αυγούστου, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ωστόσο ο Κωνσταντίνος θα παραμείνει σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας για παρακολούθηση μέχρι τον Φλεβάρη του 2018.
 
Το χρηματικό ποσό έχει ήδη κατατεθεί στην Τράπεζα USB στο λογαριασμό με αριθμό 15 610 746 22 9600 19.