Φόρμα αναζήτησης

Μπράβο στον 16χρονο λέει ο Παντελίδης- Έξαλλοι οι χρήστες του twitter

Πυρά από δεκάδες χρήστες του twitter δέχεται το μέλος του Εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης μετά από ανάρτηση του στο Twitter σε σχέση με τον 16χρονο που κατέβασε την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λύση. Ο κ. Παντελίδης αν και χαρακτήρισε την πράξη του νεαρού ως ριψοκίνδυνη, την χαρακτήρισε γενναία και συνεχάρη τον νεαρό.

Η ανάρτηση του κ. Παντελίδη δεν έμεινε απαρατήρητη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κατηγορούν τον πολιτευτή του ΔΗΚΟ για ανευθυνότητα και λαϊκισμό. «Απίστευτη ανευθυνότητα, πως μπορείτε να σπρώχνετε δεκαεξάχρονους σε τέτοιες πράξεις; Αφού είναι τόσο γενναία πράξη γιατί δεν πάτε εσείς να κατεβάσετε όσες σημαίες θέλετε» διερωτάται ένας χρήστης του twitter.

«Ανεύθυνοι, επιπόλαιοι λαϊκιστές! Αυτό είσαστε. Παίζετε με τον αυθορμητισμό ενός νέου να κάνει μια ριψοκίνδυνη πράξη για το τίποτα με κίνδυνο τη ζωή του και ενθαρρύνετε κι άλλους προς αυτή την επικίνδυνη σε όλα τα επίπεδα πράξη» σημειώνει ένας άλλος. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται τα περισσότερα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του κ. Παντελίδη.