Φόρμα αναζήτησης

Μηχανόβιοι Άγιοι Βασίληδες και φέτος στους δρόμους της πρωτεύουσας

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου η πορεία ξεκίνησε στις 10.00 από το νέο Γ.Σ.Π. με προορισμό το Μακάρειο Νοσοκομείο και την Παιδιατρική Κλινική. [...]

Read More...

Με το σύνθημα «Μην ξεχνάς ποτέ να συμπληρώνεις τα κενά στο χαμόγελο και την αγάπη των συνανθρώπων μας», ομάδα από μηχανόβιους Άγιους Βασίληδες του Chopper Club Cyprus έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το παρόν της στους δρόμους της Λευκωσίας, στο πλαίσιο  ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

 

 

Στις δέκα το πρωί, το Chopper Club Cyprus πραγματοποίησε πορεία με αφετηρία το χώρο στάθμευσης του νέου Γ.Σ.Π. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου, η πορεία κατέβηκε από τη Λεωφόρο Λεμεσού προς τη Λεωφόρο Μακαρίου και μέσω της Λεωφόρου Νίκης με προορισμό το Μακάρειο Νοσοκομείο και την Παιδιατρική Κλινική. Εκεί τα μέλη της λέσχης πρόσφεραν δωράκια στα παιδιά που έχουν την ατυχία να βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 

 

 

Σύμφωνα μερ τον πρόεδρο της λέσχγης, άρη Μουγιάννη, το Chopper Club Cyprus λειτουργεί για περισσότερο από δέκα χρόνια και αριθμεί γύρω στα πενήντα μέλη από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. “Η κοινή αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, ωθεί τα μέλη της λέσχης σε ενέργειες που αποσκοπούν στην αλλαγή της εικόνας που έχει ο κόσμος για τους μοτοσικλετιστές”.

 

Send this to a friend