Φόρμα αναζήτησης

Ματσάκης: Οι ιατροδικαστές παραπλάνησαν την Αστυνομία

Τη θέση ότι υπήρξε λανθασμένη κατεύθυνση από την Αστυνομία, ως προς τον ύποπτο της διπλής δολοφονίας στον Στρόβολο, εξέφρασε ο Μάριος Ματσάκης ο οποίος επέρριψε την ευθύνη στους ιατροδικαστές που ανέλαβαν την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ματσάκης: Το παιδί δεν εμπλέκεται. Ήταν ληστεία

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Ματσάκης κατηγόρησε άτομα τα οποία μίλησαν στην παρουσία του για έγκλημα πάθους, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπαν ως «ανήκουστα», προσθέτοντας ότι δεν έπρεπε να τους επιτραπεί να τα πουν.

«Ένας από αυτούς που παραπλάνησαν είναι ο ιατροδικαστής που έφεραν από το εξωτερικό», ανέφερε ο κ. Ματσάκης.

Διαβάστε επίσης: Σορβατζιώτη: «Η δολοφονία υποκινήθηκε από ισχυρό συναίσθημα»

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια, σημείωσε ακόμη πως «η Αστυνομία κρατούσε τη σκηνή κλειστή γιατί δεν ήθελε να δω εγώ τη σκηνή, πριν ληφθεί ανακριτική κατάθεση από το παιδί. Η σκηνή έπρεπε να απελευθερωθεί από την πρώτη μέρα. Αυτό τι σας λέει; Ότι ο βασικός ύποπτος ήταν το παιδί. Τη σκηνή δεν ήθελαν να την δω γιατί κάτι έκρύβαν». Πρόσθεσε ωστόσο ότι τώρα υπάρχει συνεργασία με την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα λέχθηκαν από τον 33χρονο για το φονικό

Σχολιάζοντας τη σύλληψη του 33χρονου, ο κ. Ματσάκης είπε ότι πλέον είναι δουλειά της Αστυνομίας να συλληφθεί και το δεύτερο άτομο.

Ερωτηθείς αν τα όσα ανέφερε ο ύποπτος στο δικαστήριο έχουν λογική, ανέφερε πως ο ίδιος δεν εξετάζει τι λέει ο ύποπτος και δεν γνωρίζει αν είναι χρήστης ουσιών, σε ποια νοητική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται.