Φόρμα αναζήτησης

Μαρτυρία «καίει» το πλήρωμα του ασθενοφόρου

Το χθεσινό δημοσίευμα του politis.com.cy επιβεβαιώνει με δηλώσεις του αυτόπτης μάρτυρας και φίλος της 33χρονης γυναίκας από την Ουκρανία που έφυγε από την ζωή την Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως αναφέρει ο Πανίκος Παναγιώτου στην ιστοσελίδα taxidromos24.com ο ίδιος έζησε λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας, αφού ήταν ο άνθρωπος που κάλεσε το ασθενοφόρο. Όπως αναφέρει το ασθενοφόρο έφτασε στην σκηνή στις 15:00 ωστόσο το πλήρωμα του αρνήθηκε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο αφού οι νοσηλευτές θεωρούσαν ότι μύριζε άσχημα λόγω ακαθαρσιών. Τελικά αναφέρει ο κ. Παναγιώτου και μετά την παρέμβαση της αστυνομίας το ασθενοφόρο παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στις 18:00. Ο κ. Παναγιώτου αναφέρει ότι είναι έτοιμος να καταθέσει και στην Αστυνομία αν χρειαστεί.

 Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Υγείας δήλωσε σήμερα ότι η πρώτη Έκθεση Γεγονότων που υποβλήθηκε στο Γραφείο του σχετικά με το περιστατικό δεν τον αφήνει ικανοποιημένο. Ο Υπουργός δήλωσε πάντως ότι «εκ πρώτης όψεωςδεν προκύπτει κάτι το μεμπτό». Παρόλα αυτά, ο κ. Ιωάννου συνέστησε υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας