Φόρμα αναζήτησης

Majestic Princess: Η πριγκίπισσα των θαλασσών…

Το ολοκαίνουργιο 17όροφο κρουαζιερόπλοιο μήκους 330 μέτρων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 3.560 επιβάτες... [...]

Read More...

Το καλοκαίρι ήδη έφθασε και πολλοί προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Άλλοι επιλέγουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, ενώ άλλοι προτιμούν τη μαγεία που μπορεί να προσφέρει μία κρουαζιέρα. Φυσικά, ο συνδυασμός και των δύο είναι πάντα μέσα στις επιλογές…

Σε αυτή τη μαγεία, το κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess υπόσχεται να δώσει μία άλλη διάσταση. Έχοντας τη δυνατότητα να ταξιδέψει τους επιβάτες του σε πολλά μέρη της Ασίας, της Αυστραλίας και εξωτικά νησιά του Ειρηνικού, η «πριγκίπισσα» υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Με δεδομένο ότι χιλιάδες Κύπριοι επισκέπτονται το καλοκαίρι την Ελλάδα, καλό θα ήταν να αδράξουν την ευκαιρία και να πάνε μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, για μία κρουαζιέρα με το Majestic Princess. Φτάνοντας στο λιμάνι, θα δείτε αμέσως την «πριγκίπισσα», καθώς λόγω του τεράστιου μεγέθους της είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. 

Οι 17 ορόφοι από τους οποίους αποτελείται, είναι κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς για πολλούς θεωρείται ως «ένα ξενοδοχείο εν πλω». 

Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο μήκους 330 μέτρων, είναι ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 3.560 επιβάτες. Παράλληλα, προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις ανέσεις, όπως καζίνο, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, δωμάτια καραόκε, εστιατόριο, μπαρ, σπα, σινεμά, γυμναστήριο και πολλά άλλα. Ακόμη, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θελήσουν να δροσιστούν στην πισίνα, να παρακολουθήσουν ταινίες μέσα από την τεράστια γιγαντοοθόνη που βρίσκεται στο χώρο.

Το Majestic Princess αρχίζει τις διαδρομές του από το λιμάνι του Πειραιά και μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκδρομές μέσω του της ιστοσελίδας της εταιρείας ή μέσω του Top Kinisis.

 

Send this to a friend