Φόρμα αναζήτησης

Λεμεσός: Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε κοντέινερ- Τέσσερις συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κάνναβης που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 κιλά. Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείονται περισσότερες συλλήψεις υπόπτων προσώπων.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφτασαν στην ΥΚΑΝ, τέθηκε υπό παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτιο που έφτασε από το εξωτερικό, στο λιμάνι της Λεμεσού. Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι η δήλωση για το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου αναφερόταν σε υλικά οικοδομής για προκατασκευασμένα σπίτια.

Αφού το εμπορευματοκιβώτιο έφτασε στον τελικό προορισμό του, σε περιοχή του  Ύψωνα που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ και της αστυνομίας των ΒΒ, πραγματοποίησαν έλεγχο και φόρεσαν χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα, δυο Ε/κ και δυο αλλοδαπούς.

Εντός του εμπορευματοκιβωτίου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης, (η ακριβής ποσότητα της οποίας δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ωστόσο θεωρείται ότι ξεπερνά τα 100 κιλά), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η σύλληψη και άλλων προσώπων.