Φόρμα αναζήτησης

Νεκρός 55χρονος σε εργατικό ατύχημα στο Λεμεσό

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σε χώρο που στεγάζεται μεγάλο πολυκατάστημα της πόλης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, 55χρονος άνδρας, ο οποίος εκτελούσε εργασίες σε μεταλλική κατασκευή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου δεκατριών μέτρων, μπροστά στα έντρομα μάτια συναδέλφου του, ο οποίος τον βοηθούσε στις εργασίες.
Από την πτώση, ο άτυχος 55χρονος, ο οποίος είναι από τη Βουλγαρία και ήταν επιστάτης σε εταιρεία κατασκευών, κατέληξε σε φρεάτιο ανελκυστήρα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

“Δυστυχώς έχουμε ένα ακόμη θανατηφόρο ατύχημα που προέρχεται από πτώση , εργαζόμενος σε μεταλλικές κατασκευές, εργαζόμενος περίπου σε ύψος 13 μέτρα , έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του. Είναι στα πρώτα στάδια η διερεύνηση των ελλείψεων που είδαμε και η μη χρήση ζώνης ασφάλειας εργαζόμενου σε τέτοιο ύψος. Εξέδωσα ειδοποίηση απαγόρευσης για τις εργασίες μέχρις ότου ο εργοδότης να φέρει τις κατάλληλες εκτιμήσεις κινδύνου και το σχέδιο ασφάλειας που ετοιμάστηκε για τη συγκεκριμένη εργασία”, δήλωσε ο Ευάγγελος Σωκράτους, Ανώτερος Επιθεωρητής Γραφείου Εργασίας Λεμεσού.