Φόρμα αναζήτησης

Κουτρουκίδης: «Είσαι 70 χρονών και ασχολείσαι με μια Φιλιππινέζα;» (ηχητικό)

Άρθρο-καταπέλτη για τις εξαφανίσεις γυναικών το οποίο δεν συγκίνησε κανέναν είχε δημοσιεύσει ο «Π» στις 19 Αυγούστου 2018. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών και συνεργάτης της εφημερίδας Λούης Κουτρουκίδης καλούσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να δώσει διαταγή στην Αστυνομία να διερευνήσει τις εξαφανίσεις αλλοδαπών γυναικών.

Όπως ο ίδιος διευκρίνισε μιλώντας στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6, ότι τότε είχε αποστείλει επιστολή στον Νίκο Ρολάνδη, με την οποία του ζητούσε να τον φέρει σε επαφή με κάποιο πολιτικό πρόσωπο για να του εκθέσει το ζήτημα. Έλαβε απάντηση ότι θα γινόταν προσπάθεια να συναντηθεί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως είπε, δεν έγινε ποτέ.

Ο κ. Κουτρουκίδης ανέφερε ότι όταν προέβη στην καταγγελία του ο αστυνομικός του είπε χαρακτηριστικά: είσαι 70 χρονών και ασχολείσαι με μια Φιλιππινέζα που χάθηκε με το μωρόν της; Επήεν στα κατεχόμενα με τον φίλο της και εσύ γυρεύεις την ακόμα.

Κανένας δεν έψαξε τα υπάρχοντά της κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει κανένας δεν έδωσε σημασία στο ότι μια μάνα και ένα μωρό χάθηκαν είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτρουκίδης.