Φόρμα αναζήτησης

Κουρσουμπά: Αστεία όσα «καταγγέλλει» ο Γενικός Ελεγκτής

«Φαιδρά» χαρακτηρίζει σε σημερινή ανακοίνωση της η Επίτροπος Νομοθεσίας Λήδα Κουρσουμπα, τα όσα «καταγγέλλει» ο Γενικός Ελεγκτής σε σημερινή ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι «η Επίτροπος αντί να επιτίθεται σε αυτούς που καθηκόντως διενεργούν ελέγχους στην Υπηρεσία της πρέπει να επιστρέψει στα δημόσια ταμεία τα χρήματα που παρανόμως ωφελήθηκε».

Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι η σημερινή επιστολή του Ελεγκτικού Γραφείου, επιβεβαιώνει με ξεκάθαρο τρόπο την στοχοποίησή της από τον κ Μιχαηλίδη αλλά και την εκφοβιστική τακτική που ακολουθεί κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του. 

  Διαβάστε επίσης:Ελεγκτής: Η Κουρσουμπά να επιστρέψει στα ταμεία τα χρήματα

                          Κουρσουμπά: Εμπαθής ο Οδυσσέας, τώρα ελέγχει και το αυτοκίνητό μου

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Η σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Ελεγκτή επιβεβαιώνει, με τον πλέον σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, τα όσα καταγγέλλω με τη χθεσινή ανακοίνωση, όσον αφορά στην από μέρους του στοχοποίησή μου καθώς και την αντιεπιστημονική, αντιεπεγγελματική  υποκειμενική και πρωτίστως εκφοβιστική τακτική που ακολουθεί κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του. 

Ο Γενικός Ελεγκτής επιστρατεύοντας, για ακόμη μια φορά, ύφος και τόνο λαϊκίστικο δείχνει ότι προτεραιότητά του δεν είναι να υπηρετήσει το καλώς νοούμενο συμφέρον της Πολιτείας, στη βάση εμπεριστατωμένων ελέγχων σύμφωνα με αντικειμενικά και επιστημονικά αποδεχτά κριτήρια, αλλά να τροφοδοτεί το αγελαίο ένστικτο της κοινωνίας ή/και τη δίψα για κουτσομπολιό. 

Σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα του τελευταίου του «ελέγχου», ο οποίος διενεργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς να έχω ενημερωθεί σχετικά με αυτόν και χωρίς να έχει ληφθεί η δική μου άποψη, κατά παράβαση των αρχών της νομιμότητας και της φυσικής δικαιοσύνης, αλλά και χωρίς να αναζητηθούν τα οποιαδήποτε τεκμήρια που θα επιβεβαιώνουν ή όχι τις καταγγελίες, προτίθεμαι να απαντήσω δια της κανονικής και επίσημης οδού στην επιστολή του.

Σε ότι αφορά τα λοιπά φαιδρά που με ύφος εκφοβιστικό, ο Γενικός Ελεγκτής «καταγγέλλει» στην ανακοίνωσή του, δεν προτίθεμαι να τα σχολιάσω. Και τούτο διότι, δική μου προτεραιότητα παραμένει η υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος και η προάσπιση των δύο Θεσμών που έχω αναλάβει την ευθύνη να υπηρετώ.