Φόρμα αναζήτησης

Προσοχή!Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία

Αποκομμένο είναι μέρος της μίας λωρίδας της οδού Μακεδονιτίσσης, στο Στρόβολο, στην κατεύθυνση από την οδό Ελαιώνων προς τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την Λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, σήμερα Τετάρτη, 12 Ιουνίου.

Οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στην Λευκωσία, συνεχίζονται μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, στην ανατολική λωρίδα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς.

Λόγω των εργασιών, η δυτική λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Καλλιπόλεως στο συγκεκριμένο τμήμα, είναι μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς λεωφόρο την Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση των κάθετων παρόδων της λεωφόρου στο συγκεκριμένο τμήμα διοχετεύεται διαμέσου των παρακείμενων δρόμων στην οδό Χαλκηδόνος.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται στα σήματα τροχαίας.