Φόρμα αναζήτησης

ΚΕ για Αρέστη: Ο κάθενας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, απαντώντας σε ερώτηση για την παραίτηση του Γεώργιου Αρέστη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, σε σχέση με παραίτηση του κ. Αρέστη από την Επιτροπή αυτή, εξαιτίας δηλώσεων από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Οικονομικών για το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, ο κ. Προδρόμου απάντησε ότι  «έχουμε δει την αιτιολογία που προβάλλει ο κ. Αρέστη η οποία δεν είναι ακριβώς αυτό που με ρωτάτε».

Εν πάση περιπτώσει, πρόσθεσε, «ο καθένας είναι ελεύθερος φυσικά να κάνει τις επιλογές του. Η Κυβέρνηση είχε κάνει εκείνη την επιλογή, ο κ. Αρέστη παραιτείται, θα πρέπει να αντικατασταθεί».

Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αναφερθεί σε αντιφατικά συμπεράσματα της Επιτροπής, ο Εκπρόσωπος είπε πως «ακριβώς, η έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής έχει συζητηθεί εκτενώς, έχετε ακούσει τις απόψεις του Προέδρου, δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβουμε».

Στην παραίτηση του κ. Αρέστη αναφέρεται στο κύριο του θέμα σήμερα η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

KYPE