Φόρμα αναζήτησης

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια- Ερωτηματικά για τον θάνατο 36χρονης

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια καταχώρησε μητέρα 36χρονης γυναίκας η οποία απεβίωσε αρχές του μήνα σε νοσηλευτήριο της Γερμανίας. [...]

Read More...

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια καταχώρησε μητέρα 36χρονης γυναίκας η οποία απεβίωσε αρχές του μήνα σε νοσηλευτήριο της Γερμανίας.

Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση ινομυώματος σε ιδιωτική κλινική. Μετά την επέμβαση και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ακολούθως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο στους πνεύμονες και το συκώτι. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου  στις 25 Ιανουαρίου. Εκεί εντόπισαν ότι η γυναίκα είχε σηψαιμία και άμεσα έγινε διευθέτηση διακομιδής της, στην Γερμανία όπου και τελικά κατέληξε στις αρχές Φεβρουαρίου. Μετά τη μεταφορά της σορού της στην Κύπρο, η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε σήμερα νεκροψία επί της σορού της και λήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Send this to a friend