Φόρμα αναζήτησης

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας, βροχές και σκόνη τις επόμενες ημέρες

Ασταθής θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, τη σκόνη να επιστρέφει και τις βροχοπτώσεις να συνεχίζονται [...]

Read More...

Ασταθής θα παραμείνει ο καιρός και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, τη σκόνη να επιστρέφει και τις βροχοπτώσεις να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήµερα περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Την Πέµπτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Στα ορεινά, το απόγευµα, πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, αλλά στα δυτικά και τα ορεινά άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ από νωρίς το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Όπως αναφέρεται επίσης στο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη, από την Πέµπτη µέχρι και το Σάββατο.

Send this to a friend