Φόρμα αναζήτησης

Και οι Μορφίτες έξω από το Προεδρικό

Το παρών του στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο έξω από το Προεδρικό θα δώσει και ο Δήμος Μόρφου. Σε ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν στην εκδήλωση, δηλώνοντας πως οι δηλώσεις Οζερσάι για την Αμμόχωστο, δεν πρέπει να αφήσουν κανένα αδιάφορο.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Μόρφου στηρίζει έμπρακτα την εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Αμμοχώστου την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 6:00 μ.μ. έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και καλεί όλο τον Κυπριακό λαό και ιδιαίτερα τους πρόσφυγες, να δώσουν μαζικά το παρών τους στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας για απελευθέρωση είναι κοινός για όλους τους Κυπρίους.

Εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη, θα έπρεπε να πραγματοποιούνται από κοινού με όλους τους κατεχόμενους Δήμους αφού ο αγώνας για δικαίωση και επιστροφή, ο αγώνας ενάντια στην κατοχή, είναι αγώνας όλων μας. Ως εκ τούτου, ο Δήμος Μόρφου δηλώνει παρών στην εκδήλωση και ενώνει τη φωνή του με το Δήμο Αμμοχώστου αλλά και όλο τον προσφυγικό κόσμο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ψευδοπρωθυπουργού, αναφορικά με το θέμα της Αμμοχώστου, δεν πρέπει να αφήσουν κανένα αδιάφορο και θα πρέπει να υπάρξει μαζική αντίδραση από όλο τον Κυπριακό λαό. Η παρουσία όλων στην εν λόγω εκδήλωση, δίνει το μήνυμα ότι η λύση δύο κρατών δεν είναι αποδεκτή από κανέναν και ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για επανένωση της πατρίδας μας και τη διασφάλιση της ειρήνης στην πατρίδα μας.