Φόρμα αναζήτησης

Ικανοποίηση ΠτΔ για Στέλλα Κυριακίδου, ευχαριστίες σε Χρίστο Στυλιανίδη

Την ικανοποίησή του για τον διορισμό της Στέλλας Κυριακίδου στη θέση της Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκφράζει μέσω γραπτής δήλωσής του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκφράζω τη βαθιά ικανοποίηση μου για το γεγονός ότι στη νέα Επίτροπο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κα Στέλλα Κυριακίδου, η νέα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέθεσε ένα από τα σημαντικότερα χαρτοφυλάκια της Επιτροπής, αυτό της Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων.

Συγχαίρω την κα Κυριακίδου και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της σε αυτόν το νευραλγικό σημασίας τομέα για την υγεία και την ευημερία των Ευρωπαίων πολιτών.

Θέλω να εκφράσω επίσης τη μεγάλη μου ικανοποίηση για την όλη σύνθεση της Επιτροπής, η οποία αποτελεί μια εξέχουσα και δυναμική ομάδα που απαρτίζεται από διακεκριμένες προσωπικότητες.

Την ίδια ώρα, θέλω να συγχαρώ τον απερχόμενο Επίτροπο κ. Χρίστο Στυλιανίδη και να τον ευχαριστήσω για το έργο που επιτέλεσε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την προσφορά του στον ευαίσθητο ανθρωπιστικό τομέα.