Φόρμα αναζήτησης

Η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου δεν θα απεργήσει αύριο

Οι ασθενείς, που έχουν αύριο ραντεβού στη Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου, μπορούν να προσέλθουν και θα εξυπηρετηθούν κανονικά [...]

Read More...

Η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου, “αισθανόμενη την κρισιμότητα των ημερών και μη επιθυμώντας επιδείνωση της ταλαιπωρίας των ασθενών και περισσότερη επιβάρυνση του δημόσιου συστήματος υγείας, απεφάσισε να μην απεργήσει αύριο”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ.Joseph Moutiri .

O κ. Moutiris αναφέρει ότι η στάση εργασίας, που αποφάσισε η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών αποφασίστηκε, κατά την άποψη του, “σε λανθασμένη χρονικά περίοδο και χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος, που να δικαιολογεί την ενέργεια αυτή”.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια συνέχισε τα ιατρεία και τα εργαστήρια καρδιολογίας του ΓΝ Πάφου θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως κανονικά θα πραγματοποιηθεί η πρωινή επίσκεψη στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Οι ασθενείς, που έχουν αύριο ραντεβού στη Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου, μπορούν συνέχισε ο κ. Moutiris, να προσέλθουν και θα εξυπηρετηθούν κανονικά, όπως κάθε άλλη ημέρα. 

Send this to a friend