Φόρμα αναζήτησης

Γιώργος Λιλλήκας: Ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη αποχή

Με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει σημαντική αποχή, όπως είπε, άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.
 
Ο κ. Λιλλήκας προσήλθε στο Κέντρο Δ’ του Λυκείου Ακροπόλεως στο Στρόβολο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Βαρβάρα και τον γιο του Ορφέα αλλά και υποστηρικτές και μέλη του επιτελείου του και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
 
«Σήμερα είναι μια γιορτή, η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες με την ψήφο τους να καθορίζουν το μέλλον της χώρας» δήλωσε εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου και κάλεσε όλους τους πολίτες να ασκήσουν αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα και με την ψήφο τους να αποφασίσουν οι ίδιοι για την πορεία αλλά και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.
 
«Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και μεγάλα» είπε, αναφέροντας ότι η Δημοκρατία θέλει οι πολίτες να δίνουν τις λύσεις μέσα από τη δική τους ψήφο.
 
Ο Γιώργος Λιλλήκας εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει σημαντική αποχή και ότι οι πολίτες συνειδητοποιούν ότι η αποχή αφήνει άλλους να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για τη δική τους ζωή.
 
«Από τη δική μας ψήφο όλων θα εξαρτηθεί η αυριανή μέρα» είπε και εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής θα μείνουν πίσω και μετά τις εκλογές όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε την κατοχή και ενωμένη η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα για να κερδίσουμε το στοίχημα του 21ου αιώνα.