Φόρμα αναζήτησης

Φθινοπωρινός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 τα δυτικά και βόρεια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, οι οποίες ενδέχεται µετά το µεσηµέρι να δώσουν στα ορεινά µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά µέτριοι και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι ταραγµένη αλλά το απόγευµα θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.