Φόρμα αναζήτησης

Συνελήφθη ο αδερφός και η συμβία του 33χρονου

Στην σύλληψη του 23χρονου αδερφού και της 21χρονης συμβίας του 33χρονου υπόπτου για το διπλό φονικό προχώρησε η αστυνομία. [...]

Read More...

Στην σύλληψη του 23χρονου αδερφού και της 21χρονης συμβίας του 33χρονου Λοϊζου Τζιωνή που τελεί υπό κράτηση για το διπλό φονικό στον Στρόβολο προχώρησε η αστυνομία. Οι συλλήψεις έγιναν μετά την κατάθεση του υπόπτου με την οποία παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο. 
 
Ανακρινόμενος ο Λοϊζός Τζιωνής υπέδειξε υπέδειξε μάλιστα στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα του φόνου αλλά και το φονικό όπλο. Ακολούθως η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα και το φονικό όπλο στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου στην Αγλαντζιά. 
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Π» η ανάκριση του υπόπτου άρχισε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00. 
 

Αναγνώρισε τον 33χρονο ο 15χρονος 

Υπενθυμίζεται ότι τον 33χρονο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες του «Π». Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι. Νωρίτερα ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

 

Διαβάστε επίσης: Πολλές οι αντιφάσεις και τα ερωτηματικά

Διαβάστε επίσης: Ματσάκης: Οι ιατροδικαστές παραπλάνησαν την Αστυνομία

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Καλατζής για φονικό: Η κοινή λογική λέει ότι κάτι δεν κολλάει

Send this to a friend