Φόρμα αναζήτησης

Φάρσα αποδείχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα σε υπεραγορά στο Παραλίμνι

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά ανώνυμο τηλεφώνημα που λήφθηκε σε υπεραγορά στη Λεμεσό, σύμφωνα με το οποίο στο κατάστημα της εταιρείας στο Παραλίμνι υπήρχε βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου «γύρω στις 09.20 σήμερα το πρωί λήφθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης» στη Λεμεσό, ότι στο κατάστημα της εταιρείας στο Παραλίμνι υπάρχει βόμβα, έτοιμη να εκραγεί».

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας “μετέβησαν στην υπεραγορά όπου διατάχθηκε εκκένωση του καταστήματος από υπαλλήλους και πελάτες ενώ κρίθηκε σκόπιμο να μετακινηθούν παιδιά του Γ Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παραλιμνίου που εφάπτονται της υπεραγοράς».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «εδώ και δύο ώρες πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όλους τους χώρους της υπεραγοράς ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε και φαίνεται ότι πρόκειται για φάρσα. Η υπεραγορά δόθηκε γύρω στις 11.30 στην διεύθυνση της εταιρείας και λειτουργεί κανονικά».