Φόρμα αναζήτησης

Εργασίες του Τμήματος Δημοσίων Εργων

Σε διάφορες εργασίες θα προβεί παγκύπρια το Τμήμα Δημοσίων `Eργων, που απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

1. Εργασίες συλλογής χόρτων και αποβλήτων στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού

Το Σάββατο 16 Μαρτίου και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, από η ώρα 8.30 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για το κόψιμο και συλλογή χόρτων και άλλων αποβλήτων του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού από τον κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού μέχρι τον κόμβο Μουτταγιάκας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού θα κλείνει τμηματικά ο δρόμος σε μήκος 300 μέτρων.

2. Εργασίες τοποθέτησης κεραίας σε τμήμα του παραλιακού δρόμου Λεμεσού

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, από τις 6 π.μ. μέχρι τις 12 μ., θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης κεραίας από εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών, σε τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου του παραλιακού δρόμου Λεμεσού, μεταξύ των οδών Ζήνας Κάνθερ και Ρήγαινας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αιμιλίου Χουρμούζιου μέχρι την οδό Ρήγαινας μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Επίσης η οδός Ρήγαινας θα είναι κλειστή για την πιο πάνω περίοδο.

3. Εργασίες εξωραϊσμού της κεντρικής νησίδας στη λεωφόρο Αμαθούντος, στη Λεμεσό

Την περίοδο 17 Μαρτίου – 21 Μαρτίου 2019, μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 5 μ.μ.,σε τμήμα της λεωφόρου Αμαθούντος, θα διεξάγονται από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτταγιάκας, εργασίες εξωραϊσμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας της λεωφόρου Αμαθούντος, στον παραλιακό δρόμο και στις δύο κατευθύνσεις, ανατολικά της φωτοελεγχόμενης συμβολής του παραλιακού δρόμου με την οδό Αριάδνης σε μήκος 150 μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

4. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού, στη Λευκωσία

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης μέρας,στη λεωφόρο Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η λεωφόρος Λεμεσού από τη συμβολή της με τη λεωφόρο ΡΙΚ μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ, τμηματικά θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

5. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Νήσου – Λάρνακας

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Νήσου – Λάρνακας θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο αυτοκινητόδρομος Νήσου – Λάρνακας τμηματικά θα είναι κλειστός και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου του Παλαιού Δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού.

KYPE