Φόρμα αναζήτησης

Αγωνία για την 6χρονη- Έρευνες στο λατομείο πραγματοποιεί η αστυνομία

Στην αναζήτηση στοιχείων για την τύχη του 6χρονου κοριτσιού της 38χρονης Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο επικεντρώνονται οι οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε σε λατομείο στο Μιτσερό. Το παιδί όπως και η μητέρα του η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο λατομείο, αγνοείται από τις 5 Μαΐου 2018.  Προς τούτο μέλη της αστυνομία βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στο λατομείο πραγματοποιώντας έρευνες στο φρεάτιο όπου βρέθηκε το πτώμα της 38χρονης. Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ οι έρευνες θα επαναρχίσουν με το πρώτο φως της μέρας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας της 6χρονης ο οποίος συζούσε με την άτυχη γυναίκα στην Λάρνακα.  Ο 33χρονος ανακρίθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδέχεται εμπλοκή σε διάπραξη φόνου ενώ  αύριο το πρωί  αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του 33χρονου έγινε με βάση τις ενδείξεις και το γεγονός ότι φίλη της ελλείπουσας αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που βρέθηκαν στο πτώμα.

 

MARRY ROSE TIBURCIO – 05/05/2018

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από από την οικία της στη Λάρνακα, η MARRY ROSE TIBURCIO, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, μαζί με την ανήλικη κόρη της, ηλικίας 6 ετών. Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.53 μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά.