Φόρμα αναζήτησης

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσυκλετιστής

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 31χρονος από τη Λάρνακα [...]

Read More...

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 31χρονος από τη Λάρνακα, που τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό δυστύχημα στη πόλη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.10 χθες βράδυ, κάτοικος Αραδίππου, ηλικίας 61 χρόνων, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στοΝ χώρο στάθμευσης αρτοποιείου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Τιμάγια στη Λάρνακα, με πρόθεση να εισέλθει στη Λεωφόρο.
 
Βγαίνοντας από το χώρο στάθμευσης του αρτοποιείου και αφού εισήλθε στην Λεωφόρο Τιμάγια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανέκοψε την ελεύθερη πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Λάρνακας.
 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 31χρονος να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η μηχανή να ανατραπεί και ο ίδιος να εκτιναχθεί, να συρθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
 
Η μοτοσικλέτα σύρθηκε στην άσφαλτο και αφού συγκρούστηκε ελαφρώς σε άλλο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.
 
Από την τροχαία σύγκρουση ο 31χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο  Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση της σπλήνας.
 
Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.
 
Από τον τραυματία λήφθηκε αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις ενώ στους άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.  
 
Εκ πρώτης όψεως, από τις εξετάσεις που διενήργησε στη σκηνή η Αστυνομία φαίνεται ότι ο 31χρονος δεν έφερε κράνος.

Send this to a friend