Φόρμα αναζήτησης

Διακοπές ρεύματος σε κοινότητες της Λεμεσού

Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε 13 κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να έχει αποκαταστήσει τις βλάβες. [...]

Read More...

Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν, μετά τις δυο το μεσημέρι, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε 13 κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να έχει αποκαταστήσει τις βλάβες σε λιγότερο από μια ώρα.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής, η διακοπή ρεύματος επηρέασε τις κοινότητες Άγιος Κωνσταντίνος, Καλό Χωριό Λεμεσού, Λουβαράς, Άγιος Μάμας, Τριμίκλινη, Καπηλείο, Ζωοπηγή, Κορφή, Πέρα Πεδί, Άγιος Θεράπων, Σιλίκου, Κοιλάνι και Βουνί.
 
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου ανέφερε πως έντονα καιρικά φαινόμενα με πολλούς κεραυνούς, προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο και συνεργεία έσπευσαν αμέσως για επίλυση του προβλήματος.
 
Τελικά, όλες οι βλάβες επιδιορθώθηκαν μέχρι τις 15:20 και η ηλεκτροδότηση επανήλθε κανονικά στις κοινότητες.
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία με ανακοίνωση της καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί καθώς λόγω έντονης βροχόπτωσης στο δρόμο Σαϊττά – Αμιάντου – Καρβουνά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών.
 
 `Έντονες βροχοπτώσεις καταγράφονται και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.
 

Send this to a friend