Φόρμα αναζήτησης

Δεν έδωσε απαντήσεις για το δεύτερο πτώμα η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροτομή επί της σορού που ανασύρθηκε το Σάββατο από το φρεάτιο στο Μιτσερό. Όπως πληροφορείται ο «Π» λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν κατέστη εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι  ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Πλέον οι αρχές αναμένουν τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις αλλά και σύγκριση με δείγμα γενετικού υλικού από συγγενικά πρόσωπα της 28χρονης Arian Palanas Lozano στις Φιλιππίνες αφού ο Νίκος Μεταξάς σε θεληματική του κατάθεση είχε αναφέρει ότι το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε ανήκει στην Arian η οποία είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σκοτεινά βήματα του Ν. Μεταξά στο internet – Αναζητούν σχέσεις με ελλείπουσες

Σημειώνεται επίσης ότι υπάρχουν τεκμήρια που καταδεικνύουν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Ο Νίκος Μεταξάς στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι είχε γνωρίσει την Arian και πάλι στην πλατφόρμα γνωριμιών Badoo και τον περασμένο Ιούλιο συναντήθηκαν και πήγε σπίτι του. Ισχυρίστηκε ότι έκαναν σεξ και τη δολοφόνησε όπως είχε κάνει δύο μήνες νωρίτερα και με τη 38χρονη Marry Rose.