Φόρμα αναζήτησης

Χρυσές δουλειές με τις τ/κ περιουσίες – Καταγγελίες Φαίδωνος

Παρά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης οι οποίες θα έβαζαν τέλος στο μεγάλο πλιάτσικο στις Τ/Κ περιουσίες, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος θα αποστείλει επιστολή στον ΚΟΑΠ με νέες καταγγελίες, αναφορικά με παράνομη χρήση Τ/Κ περιουσιών στην Πάφο.

Ο κ. Φαίδωνος σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6 αποκάλυψε πως άτομο κατέχει και εκμεταλλεύεται χωρίς να είναι δικαιούχος 3.500 σκάλες καλλιεργήσιμης γης για τις οποίες μάλιστα παίρνει και επιδοτήσεις από τον ΚΟΑΠ.

Ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε ακόμα πως στο Λιμανάκι άτομο κατέχει επίσης παράνομα Τ/Κ υποστατικό το οποίο μάλιστα υπενοικιάζει και για το οποίο ενώ πληρώνει 1000 ευρώ ενοίκιο στον κηδεμόνα Τ/Κ περιουσιών αυτός εισπράττει ενοίκιο 6.500 ευρώ τα οποία μάλιστα δεν δηλώνει στον φόρο.

Για την υδροδότησή μάλιστα του εν λόγω υποστατικού είπε ο κ. Φαίδωνος κλέβει νερό από διπλανό υποστατικό, αφού δεν δικαιούται παροχή νερού.

Ανάκτηση περιουσιών

Τέλος η πρακτική που ακολουθείτο όλα αυτά τα χρόνια με τις Τ/Κ περιουσίες από κουμπάρο σε κουμπάρο, φίλο και γνωστό δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6 ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τ/Κ περιουσιών Μάκης Οικονομίδης.

Ο κ. Οικονομίδης ανέφερε πως με την απόφαση της Κυβέρνησης  θα γίνει μια δίκαιη ανακατανομή του Τ/Κ κλήρου αρχής γενομένης από αύριο με την λειτουργία της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας στην οποία θα δημοσιεύονται όλες οι διαθέσιμες Τ/Κ περιουσίες τις οποίες με βάση ορισμένα κριτήρια θα δικαιούνται να διεκδικήσουν ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι.

Ο κ. Οικονομίδης ανέφερε ότι έγινε ανάκτηση περιουσίων σε 600 περιπτώσεις μέχρι σήμερα ενώ θα συνεχιστούν οι προσπάθειες  διόρθωσης των στρεβλώσεων του παρελθόντος.