Φόρμα αναζήτησης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χάρης Αριστείδου: Θα πολεμήσω το Ισλάμ και το Κοράνι

Πόλεμο κατά του Ισλάμ είναι έτοιμος να κηρύξει ο Χάρης Αριστείδου, ανεξάρτητος υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Μιλώντας στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6, ο υποψήφιος δήλωσε ότι εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής θα αγωνιστεί εναντίον της λαθρομετανάστευσης και του Ισλάμ. «Θα αγωνιστώ – όπως είπε -«για να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην ΕΕ του πιο μισαλλόδοξου βιβλίου, που είναι το Κοράνι όπως απαγορεύεται και η κυκλοφορία του βιβλίου του εγκληματία, Χίτλερ.

Ο κ. Αριστείδου εξέφρασε και την άποψη του για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες δηλώνοντας ότι θα πρέπει να τους στέλνουμε πίσω στις χώρες τους «θα καταθέσω πρόταση νόμου για όσους πολίτες νιώθουν αγάπη προς λαθρομετανάστες να φορολογούνται κάθε μήνα για να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να καλοπερνούν στην ΕΕ.

Δεν θα τους φέρουμε όλους στην Ευρώπη, θα τους σώσουμε και θα τους στείλουμε πίσω στη χώρα τους ή θα τους πάρουμε σε μια μουσουλμανική χώρα να τους τρέφουν τα αδέλφια τους».

Ο κ. Αριστείδου πρόσθεσε ότι δεν επιθυμεί να ενταχθεί σε καμία πολιτική ομάδα, μπορεί  όμως, όπως είπε, να συνεργαστεί με οποιαδήποτε  ομάδα είτε πρόκειται για νεοναζί  η παλαιοσταλινική εάν πρόκειται να πλήξουμε την Τουρκία.

Ο κ. Αριστείδου αναφέρθηκε και στο θέμα των ναρκωτικών  επισημαίνοντας ότι εάν εκλεγεί έχει   σχέδια τα όποια θέλει να υλοποιήσει.

Μεταξύ των προτάσεών του είναι και η κατάθεση πρότασης νόμου για θανατική ποινή για εμπόρους ναρκωτικών.

Επιπρόσθετα θα προτείνει να αναγνωριστεί ως ασθένεια τη χρήση ναρκωτικών  για να μπορεί  ο χρήστης να προμηθεύεται τα ναρκωτικά ως φάρμακα και να καταστραφεί το σκληρό εμπόριο των ναρκωτικών.