Φόρμα αναζήτησης

Αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού: Κλείνει τμηματικά στις 20-25 Μαΐου

Τμηματικά κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος Παρεκκλησιάς – Αγίου Τύχωνα, την χρονική περίοδο 20/5/2019 – 24/5/2019, μεταξύ των ωρών 10:00 – 14:00, λόγω ασφαλτικών σφραγιστικών επιδιορθώσεων στο οδόστρωμα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Έργων.

Διευκρινίζει ότι «θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΚΥΠΕ