Φόρμα αναζήτησης

Αυτοί είναι οι έξι Ευρωβουλευτές σύμφωνα με τα exit polls

Από δύο ευρωβουλευτές εκλέγουν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το ΑΚΕΛ σύμφωνα με τα Exit Polls των τηλεοπτικών σταθμών. Σύμφωνα με τα exit polls ένα ευρωβουλευτή εκλέγει το ΔΗΚΟ και έναν η ΕΔΕΚ η οποία κερδίζει στο νήμα το ΕΛΑΜ που μένει εκτός.

 

Σύμφωνα με το exit poll του Sigma πρώτοι σε ψήφους στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι οι Λευτέρης Χριστοφόρου και Λουκάς Φουρλάς. Στο ΑΚΕΛ πρώτος σε ψήφους αναδεικνύεται ο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ ενώ την θέση του Νεοκλή Συλικιώτη φαίνεται ότι καταλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργίου. Πρώτος σε ψήφους στο ΔΗΚΟ αναδεικνύεται ο Κώστας Μαυρίδης ενώ μάχη ψήφο με ψήφο δίνουν από πλευράς ΕΔΕΚ η Δημήτρης Παπαδάκης και Χρήστος Ιακώβου.

 

Σύμφωνα με τo exit poll του Antena 
Από το ΑΚΕΛ εκλέγονται οι Νιαζί Κιζίγιουρέκ, Γιώργος Γεωργίου ή Νεοκλής Συλικιώτης από τον ΔΗΣΥ οι Λουκάς Φουρλάς, Λευτέρης Χριστοφόρου, από το ΔΗΚΟ ο Κώστας Μαυρίδης και από την ΕΔΕΚ ο Δημήτρης Παπαδάκης.
Ποιοι εκλέγονται σύμφωνα με τον Alpha
Από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται οι Λουκάς Φουρλάς – Λευτέρης Χριστοφόρου από το ΑΚΕΛ οι Γιώργος Γεωργίου – Νιαζί Κιζιλγιουρέκ από το ΔΗΚΟ ο Κώστας Μαυρίδης και από την ΕΔΕΚ ο Δημήτρης Παπαδάκης ή ο Γεάδης Γεάδη αν πάρει τελικά την έκτη έδρα. 
Σύμφωνα με το  Omega
Από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται οι Λευτέρης Χριστοφόρου και  Λουκάς Φουρλάς. Από το ΑΚΕΛ οι Νιαζί Κιζιλγιουρέκ και Γιώργος Γεωργίου και από το ΔΗΚΟ ο Κώστας Μαυρίδης. Από την ΕΔΕΚ εκλέγεται ο Δημήτρης Παπαδάκης. 
Σύμφωνα με τo exit poll του ΡΙΚ:

 

ΔΗΣΥ: Λευτέρης Χριστοφόρου, Λουκάς Φουρλάς

ΑΚΕΛ: Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Γιώργος Γεωργίου

ΔΗΚΟ Κώστας Μαυρίδης

ΕΔΕΚ: Δημήτρης Παπαδάκης