Φόρμα αναζήτησης

Απάντηση Κρις Τριανταφυλλίδη στις καταγγελίες Νίκου Κλήριδη

Απάντηση στη σημερινή επιστολή του Δικηγόρου Νίκου Κληρίδη προς τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο με την οποία προβαίνει σε νέες καταγγελίες δίνει με δική του επιστολή ο δικηγόρος, Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης.

Συγκεκριμένα χαρακτηρίζει ως «εμετικά» και  επαίσχυντου επιπέδου τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία τον εμπλέκουν στις καταγγελίες Νίκου Κληρίδη, τονίζοντας ότι στο τέλος της ημέρας αυτά πλήττουν ανεπανόρθωτα το Θεσμό της Δικαιοσύνης.  

 Διαβάστε επίσης: Επιμένει στις καταγγελίες του ο Ν. Κληρίδης- Επιστολή στον ΠΔΣ

Αυτούσια η ανακοίνωση Χρίστου Τριανταφυλλίδη:

Έχει περιέλθει εις την αντίληψη μου η επιστολή του Δικηγόρου κου Νίκου Κληρίδη ημερομηνίας 11/1/2019 προς τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ακόμα και το όνομα αυτό το γράφει λανθασμένα) και υπό  κανονικές συνθήκες το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής είναι τέτοιου χαμηλού, απαράδεκτου και επαίσχυντου επιπέδου που κάποιος δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί περαιτέρω.

Δεδομένου όμως ότι εις την επιστολή αυτή γίνεται αναφορά σε πρόσωπα που δεν εβρίσκονται πλέον εις την ζωή δια να υπερασπισθούν τον εαυτό τους (παρόλο που ο κος Κληρίδης είχε ευκαιρία να προβεί σε αυτές τις αναφορές όταν ευρίσκοντο εν ζωή πλην όμως δεν ετόλμησε) εις τον κατάλληλο χρόνο, λίαν συντόμως, θα απαντήσω εις το περιεχόμενο της επιστολής του κου Κληρίδη δια να αποφευχθεί ο «δηλητηριασμός» της κοινής γνώμης με τέτοιου είδους εμετικά δημοσιεύματα που στο τέλος της ημέρας πλήττουν ανεπανόρθωτα το Θεσμό της Δικαιοσύνης.  

Περιορίζομαι σε αυτό το στάδιο να αναφέρω μόνο ότι ο υποφαινόμενος ουδέποτε εκπροσώπησε, όπως και πάλι λανθασμένα  αναφέρει εις την επιστολή του ο κος Κληρίδης είτε το κον Τάκη Φωτιάδη είτε τον κον Φώτο Φωτιάδη. Το κον Τάκη Φωτιάδη τον εκπροσωπούσε ο Δικηγόρος του κος Άντης Τριανταφυλλίδης το όνομα του οποίου δεν αναφέρει ο κος Κληρίδης πουθενά εις την επιστολή του. Διευκρινίζω ότι το γραφείο Άντης Τριανταφυλλίδης και Υιοί, ένα εξαίρετο δικηγορικό γραφείο, ήσαν οι δικηγόροι του αδελφού του κου Κληρίδη δηλαδή του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Πιθανόν είναι δια αυτό το λόγο που πουθενά εις την επιστολή του, όπου ο κος Κληρίδης αναφέρεται στους συγγενείς δικηγόρους του αποβιώσαντος Μιχαλάκη Τριανταφυλλίδη, δεν αναφέρει και τον αδελφό του κον ΄Αντη Τριανταφυλλίδη.

Όπως αναφέρω ανωτέρω, θα επανέλθω.

Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης

Δικηγόρος