Φόρμα αναζήτησης

Αντρέας Παπακωνσταντίνου: Ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου στο ΓεΣΥ

Πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΑΥ,  Αντρέας Παπακωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΑΥ δήλωσε ότι  μέχρι χθες βράδυ 40.000 δικαιούχοι γράφτηκαν στο σύστημα, αριθμός πολύ μεγάλος για την πρώτη μέρα λειτουργίας του συστήματος.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους εγγραφής για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τη χρήση ΗΥ, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι  μπορούν να αποταθούν σε φίλους ή στον προσωπικό τους  γιατρό ο οποίος γνωρίζει πώς να κάνει τη διαδικασία.

Συμπλήρωσε ότι μέχρι χθες το βράδυ στο σύστημα είχαν εγγραφεί 293 προσωπικοί γιατροί για ενήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι προσωπικοί γιατροί του ΓεΣΥ

Άλλοι 100 γιατροί σήμερα στο ΓεΣΥ-Θερμή υποδοχή από τους πολίτες

Πρόσθεσε ότι  θα υπάρξει  διασπορά γιατρών ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν πολίτες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Ερωτηθείς για τον κατάλογο των παιδιάτρων, απάντησε ότι  αυτός θα διαφανεί στις  6 Μάιου, όταν οι γονείς θα επιλέξουν τον παιδίατρο που επιθυμούν για τα παιδιά τους.

Πρόσθεσε ότι ο πολίτης  θα επιβαρυνθεί με συνδρομή  μετά από συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων ο οποίος αναγράφεται στην ιστοσελίδα.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες του ΓεΣΥ θα  παρέχονται από την 1/6/2019.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την παρέμβαση Ανδρέα Παπακωνσταντίνου: