Φόρμα αναζήτησης

Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητα στον Στρόβολο

Τεράστια αναστάτωση και ζημιές προκλήθηκαν στον Στρόβολο από το σαρωτικό πέρασμα ανεμοστρόβιλου λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα. Οι άνεμοι μάλιστα ήταν τόσο θυελλώδεις που 4 οχήματα που ήταν παρκαρισμένα σε χωματόδρομο δίπλα στην λεωφόρο αναποδογυρίστηκαν . Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο «Π» τα αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές ωστόσο είναι ευτύχημα ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ζημιές προκλήθηκαν και στις γύρω περιοχές, ενώ μια οροφή γκαράζ στην περιοχή του συνοικισμού Στροβόλου 3, εκσφενδονίστηκε για να καταλήξει τελικά σε αυλή κατοικίας.

Εξάλλου σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρεται ότι η υπηρεσία δέχτηκε 18 κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη Λευκωσία. Οι  κλήσεις  αφορούν μετακινήσεις αντικειμένων, δέντρων και οχημάτων και ενώ τρεις αφορούν πλημμυρισμένα υποστατικά  στις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας και Έγκωμης.

Σε αρκετές περιοχές σημειώνονται αυτή την ώρα βροχοπτώσεις, ενώ σε ισχύ είναι και νέα πορτοκαλί προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι.