Φόρμα αναζήτησης

Ανάρτηση «φαρμάκι» από Φυλακτού κατά Χαμπιαούρη

Ο κ. Φυλακτού καλεί τον εκπαιδευτικό κόσμο να προσέχει, καθώς όπως σημειώνει με την πρώτη ευκαιρία «αυτός ο κύριος θα τον κατασπαράξει» [...]

Read More...

Τον υπουργό Παιδείας για «άτσαλες κινήσεις» κατηγορεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Φυλακτού καλεί ακόμη τον εκπαιδευτικό κόσμο να προσέχει, καθώς όπως σημειώνει με την πρώτη ευκαιρία «αυτός ο κύριος θα τον κατασπαράξει».

Διαβάστε επίσης: Ξεσπάθωσε κατά Υπουργού ο Φυλακτού: Συγκάλυπτε δασκάλους με ψυχολογικά

Δείτε την ανάρτηση του κ. Φυλακτού στο Facebook:

Κάθε μέρα που περνά όλο και γιγαντώνεται μέσα μου το ΓΙΑΤΙ?

*** ΓΙΑΤΙ ο κ. Χαμπιαούρης συμπεριφέρθηκε τόσο άτσαλα στην πρώτη κρίση που βρέθηκε?

*** ΓΙΑΤΙ ο κ. Χαμπιαούρης αποφάσισε από το ίδιο βράδυ του τραγικού περιστατικού, όπου κανένας δεν μίλησε για ευθύνες του σχολείου, να τα βάλει με τον εκπαιδευτικό κόσμο?

*** ΓΙΑΤΙ σκέφτηκε ότι είναι ώρα όχι να κτυπήσω ανελέητα δημόσια τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα της ΠΟΕΔ και δια αυτών την ΠΟΕΔ, με κατηγορίες που μπορεί να τους οδηγούσαν ακόμη και στη φυλακή με όλα τα συνεπακόλουθα?

Διαβάστε επίσης: Πολλές «παγίδες» ατυχημάτων στα σχολεία – Κρούει τον κώδωνα η ΠΟΕΔ

ΔΑΣΚΑΛΕ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕ, ΕΙΔΙΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ακόμα και ένα παιδί την ώρα του μαθήματος αν σου ζητήσει να πάει τουαλέτα…. σκέψου διπλα και τρίδιπλα τι θα πράξεις! Αν συμβεί κάτι, κτύπα ξύλο, την ώρα που το παιδί πηγαίνει τουαλέτα αυτός ο κύριος θα σε κατασπαράξει! Έχει ήδη επιτύχει την πιο ρηξικέλευθη μεταρρύθμιση! Άλλαξε όλα όσα ξέραμε για τη λειτουργία του σχολείου! Μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ΣΕΠ 2018 εμείς θα ανανεώσουμε τις οδηγίες μας προς τα μέλη μας στη βάση των νέων δεδομένων!!! ΕΣΥ (δάσκαλε, νηπιαγωγέ κλπ) ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! Ο Θεός να σε φυλάει!!!!

Send this to a friend