Φόρμα αναζήτησης

Αμμόχωστος: Αστυνομικοί έσωσαν 45χρονη από ασφυξία

Τη ζωή γυναίκας που κινδύνεψε με ασφυξία έσωσαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, μέλη της δύναμης κατάφεραν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα να επαναφέρουν στις αισθήσεις της, γυναίκα ηλικίας 45 χρόνων, η οποία κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από ασφυξία.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά μεσάνυκτα σήμερα, τρία μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε καθήκον και κινούνταν με περιπολικό όχημα σε αστική περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, αντιλήφθηκαν στο ισόγειο πολυκατοικίας αριθμό ατόμων, που προσπαθούσαν να παράσχουν πρώτες βοήθειες στη 45χρονη γυναίκα που φαινόταν να είναι λιπόθυμη.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέτρεξαν να βοηθήσουν και αφού διαπίστωσαν ότι η εν λόγω γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της, προχώρησαν αμέσως στην παροχή πρώτων βοηθειών. Τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν πως η γλώσσα της 45χρονης είχε πέσει προς τα πίσω και απόφρασσε την αεραγωγό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Ένα από τα μέλη της Αστυνομίας άνοιξε την αεραγωγό και συνέχισε την παροχή πρώτων βοηθειών, με αποτέλεσμα η 45χρονη να επανακτήσει τις αισθήσεις της.

Η 45χρονη μεταφέρθηκε ακολούθως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού της παρασχέθηκε η απαραίτητη περίθαλψη, έλαβε εξιτήριο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.