Φόρμα αναζήτησης

Άφαντος παραμένει ο 42χρονος – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Άφαντος παραμένει ο 42χρονος Ιορδανός, καθώς και τα τρία παιδιά, τα οποία, σύμφωνα με καταγγελία, άρπαξε χθες, ενώ βρίσκονταν υπό τη φύλαξη φιλικού προσώπου της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, μητέρας των παιδιών, στην περιοχή της Επίχωσης Λεμεσού. Ο καταζητούμενος είναι πατέρας των δυο από τα τρία παιδιά.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας αρπαγής των τριών παιδιών,  12, 6 και 4 ετών,  “η Αστυνομία έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που ενδείκνυνται σε μια τέτοια περίπτωση και οι εξετάσεις συνεχίζονται”.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Sufian Mohammad Abdallah Marie, τα στοιχεία του έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ, ενημερώθηκαν όλες οι αστυνομικές διευθύνσεις για έλεγχο οχημάτων, ως επίσης η Δικοινοτική Ομάδα Επαφής, σε περίπτωση που ο καταζητούμενος επιχειρήσει να μεταβεί στα κατεχόμενα.

“Έχουν γίνει εξετάσεις και από την πρώτη στιγμή είχε χρησιμοποιηθεί το Alert List, τόσο στα λιμάνια όσο και στα αεροδρόμια και είναι δεδομένο ότι δεν έχουν αναχωρήσει από τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια”, ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Τα στοιχεία του 42χρονου, πρόσθεσε, έχουν τοποθετηθεί στον κατάλογο stop list, ενώ ενημερώθηκε και η οργάνωση Hope For Children.

Υπενθυμίζεται πως τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε το όχημα του καταζητούμενου, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στα Πολεμίδια, “το οποίο σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στα γραφεία ΤΑΕ Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις”.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι ο 42χρονος φέρεται να είχε απειλήσει στο παρελθόν την εν διαστάσει σύζυγο του ότι θα της άρπαζε τα παιδιά, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως “έχουν ληφθεί κάποιες πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται”.

Ο κ. Σωτηριάδης κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στα τηλ. 25-805187 και 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ