Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω της εφαρμογής των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση (τοπικά lockdown, έλεγχος σε μπλόκα) στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αρκετοί είναι οι πολίτες που μας έχουν στείλει φωτογραφίες, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους. Οι εγκλωβισμένοι -στους αυτοκινητόδρομου λόγω ελέγχων- οδηγοί καταγγέλλουν αφάνταστη ταλαιπωρία λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργήθηκε στα σημεία ελέγχου εργαζομένων που χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς την επαρχία Λεμεσού.
Νέες οδηγίες υπουργού Δικαιοσύνης για αποσυμφόρηση
Οδηγίες για δειγματοληπτικούς ελέγχους σε οδηγούς και όχι σε όλους, όταν υπάρχει μποτιλιάρισμα, έδωσε στην Αστυνομία η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.
Η κ. Γιολίτη έδωσε τις οδηγίες από το σημείο ελέγχου παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, μετά από τη συμφόρηση που παρατηρήθηκε το πρωί… και την είδε με τα μάτια της.
Από σήμερα τα δωρεάν τεστ στην Πάφο – Συνεργείο δειγματοληψίας στο Δημοτικό Μέγαρο