Φόρμα αναζήτησης

Α.Βότσης: Κανείς δεν μιλά για κλείσιμο του ΡΙΚ

«Δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του ΡΙΚ» ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της  επιτροπής οικονομικών, βουλευτής του ΔΗΚΟ, Άγγελος Βότσης.

Μιλώντας στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο κ. Βότσης  σημείωσε ότι  ο ίδιος διαφώνησε με την καταψήφιση του προϋπολογισμού του  ΡΙΚ την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή αλλά σεβάστηκε την απόφαση του κόμματός του.

Ο κ. Βότσης διευκρίνισε πως μετά την απόρριψη του προϋπολογισμού την περασμένη Παρασκευή, θα πρέπει να υπάρξει τροποποιημένος προϋπολογισμός, καθότι δεν μπορεί να κατατεθεί στην ίδια κοινοβουλευτική περίοδο εκ νέου το ίδιο νομοσχέδιο που έχει απορριφθεί.

«Άρα, προϋποθέτει απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή, θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών για συζήτηση του νέου προϋπολογισμού και θα οδηγηθεί στην Ολομέλεια», είπε, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία επαφή από την Κυβέρνηση.

Επεσήμανε ότι η καταψήφιση του προϋπολογισμού δεν έγινε για να κλείσει το κρατικό κανάλι. Στόχευσε, όπως είπε στο να στείλει το κυβερνών κόμμα ένα μήνυμα προς το ΡΙΚ.