Φόρμα αναζήτησης

57χρονη Ε/κ αναζητεί τον Τ/κ αδελφό της – Η ιστορία της Άντρης Κωνσταντίνου

Τον Τουρκοκύπριο αδελφό της αναζητεί η 57χρονη Ελληνοκύπρια Άντρη Κωνσταντίνου από τη Λεμεσό, η οποία μίλησε για το θέμα στην εφημερίδα Yeniduzen.

Όπως αναφέρει η κ. Κωνσταντίνου, ο πατέρας της την ενημέρωσε ότι έχει έναν αδελφό Τουρκοκύπριο, τον οποίο απέκτησε με μία Τουρκοκύπρια με την οποία είχε σχέση, όταν ο ίδιος εργαζόταν στη Λεύκα το 1954-55. Μάλιστα, όπως τις αποκάλυψε, ο γιος του πήγε και τον βρήκε μία φορά, αναφέροντάς του ότι είναι το παιδί που απέκτησε με την Τουρκοκύπρια.

«Οι γονείς μου χώρισαν πριν από 35 χρόνια. Η μητέρα μου εγκαταστάθηκε στη Λευκωσία και ο πατέρας μου στη Λεμεσό. Σε μία από τις επισκέψεις μου στη Λεμεσό, η σύντροφος του πατέρα μου, μου αποκάλυψε ότι τον επισκέφθηκε ένας άνδρας και του είπε ότι είναι ο γιος του», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου. «Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα», πρόσθεσε.

«Ο πατέρας μου ήταν πλούσιος, ενώ η Τουρκοκύπρια φτωχή. Η γιαγιά μου δεν ενέκρινε τη σχέση τους και έτσι δεν προχώρησαν», σημειώνει.

Όπως αναφέρει, ο πατέρας της της επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Τουρκοκύπριου αδελφού, χωρίς ωστόσο να της δώσει περιοσσότερες πληροφορίες.

Από τότε, η 57χρονη αναζητεί τον αδελφό της, ο οποίος σήμερα είναι περίπου 65 ετών.