Φόρμα αναζήτησης

Λευκωσία: 25χρονος πετούσε στον αυτοκινητόδρομο με 189 χλμ.

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν από την αστυνομία για υποθέσεις υπέρβασης του ορίου ταχύτητας. Στη μια μάλιστα περίπτωση ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και στο όχημά του εντοπίστηκαν ναρκωτικά.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου εντόπισαν γύρω στις 11.45 χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο Τσερίου, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 189 χλμ την ώρα αντί 100 που είναι το ανώτατο από τον νόμο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 25χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Εξάλλου γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας εντόπισαν στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 120 χλμ την ώρα αντί 50 που είναι το ανώτατο από τον νόμο όριο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε σήμα να σταματήσει αλλά αυτός ανάπτυξε ταχύτητα συνεχίζοντας την πορεία του.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν 52χρονος. Μέλη της Τροχαίας μετέβησαν στην οικία του όπου έφτασε ο 52χρονος με συνεπιβάτη 47χρονο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λευκωσίας όπου διενεργήθηκε έλεγχος ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας όπου κατηγορήθηκε για τα τροχαία αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

ΚΥΠΕ