«Φοβόμουν να κοιμηθώ μετά το έμφραγμα»

Header Image





Ο Ίκερ Κασίγιας μοιράστηκε για πρώτη φορά τα συναισθήματά του από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι και δήλωσε ότι το πρώτο διάστημα φοβόταν ακόμα και να περπατήσει ή να κοιμηθεί.






Στα χαρτιά παραμένει ακόμη παίκτης της Πόρτο, ωστόσο, ο Ίκερ Κασίγιας μετρά αντίστροφα για την επίσημη απόσυρσή του, προκειμένου να ασχοληθεί με την διοίκηση.







Ειδικά μετά το έμφραγμα που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο είχε θορυβήσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και πολύ περισσότερο τον ίδιο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα των Δράκων, ο άλλοτε κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας εκμυστηρεύτηκε τους φόβους και την μελαγχολία που βίωνε το πρώτο διάστημα μετά το επεισόδιο, αλλά βεβαίωσε ότι πλέον ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος να στηρίξει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα για νέος πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές:

«Πρέπει να είμαι ρεαλιστής, αυτό που προέχει είναι η υγεία μου. Μετά το έμφραγμα ήμουν στενοχωρημένος για έναν μήνα, φοβόμουν να περπατήσω, να κοιμηθώ, ή να κάνω οποιαδήποτε σωματική προσπάθεια, ήταν αδύνατον, αλλά ευτυχώς τώρα νιώθω καλά. Βέβαια, ακόμα παίρνω πολλά φάρμακα, που με βοηθάει σημαντικά. Νομίζω μόνο οι γιατροί μπορούν να μου πουν τι μπορώ να κάνω και τι όχι», ανέφερε συγκεκριμένα.




ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play