Μέχρι το 2023 στην Μπάγερν ο Φάιν

Header Image




Φροντίζει για το μέλλον η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση του 20χρονου Άντριαν Φάιν ως το 2023.









Το νέο αίμα της Μπάγερν μπαίνει σε πρωταρχικό πλάνο από τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Άντριαν Φάιν, από το 2021 στο 2023.


Ο 20χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία με το Αμβούργο ως δανεικός, είναι βασικός με 20 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος και οι άνθρωποι των Βαυαρών τρέφουν μεγάλη πίστη για τις δυνατότητες του, κάτι που φάνηκε και έμπρακτα μέσω της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας τους.





Πηγή: gazzetta.gr





ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play