Δεν σκοπεύει να αφήσει το Παρίσι ο Βεράτι

Header Image

Ο Ιταλός διεθνής μέσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι και η ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα τον βρει στη γαλλική πρωτεύουσα

Ο Μάρκο Βεράτι, μολονότι φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως οι Γιουβέντους, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει πιστός στην Παρί Σεν Ζερμέν.


Ο Ιταλός διεθνής μέσος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι και η ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα τον βρει στη γαλλική πρωτεύουσα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας που έχει στόχο την κορυφή της Ευρώπης και θα είμαι στην Παρί και την επόμενη σεζόν».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το 2024.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play