Ένα εκατομμύριο το... μηνιάτικο του Ζιντάν

Header Image

Σημαντική αύξηση σε σχέση με την πρώτη του θητεία

Σημαντικά αυξημένες -σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του- θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισπανικός Τύπος, για κάθε έναν χρόνο μέχρι και το 2022 οπότε και λήγει το συμβόλαιο του, ο Γάλλος τεχνικός θα εισπράττει 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην σχετική συμφωνία υπάρχουν ειδικοί όροι για μπόνους επίτευξης στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ετήσιες απολαβές του «Ζιζού» στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των «μερένχες» δεν υπερέβησαν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ κι ενώ στην πρώτη του σεζόν ανέρχονταν μόλις στα 2,5 εκατομμύρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play