Golden Boy 2018 ο Ματίας Ντε Λιχτ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο 19χρονος αρχηγός του Άγιαξ έγινε ο πρώτος παίκτης του «Αίαντα» και πρώτος Ολλανδός που κερδίζει το βραβείο μετά τον Φαν ντερ Φάαρτ το 2003

Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός του Αγιαξ, Ματίας Ντε Λιχτ κέρδισε το «Golden Boy» για το 2018, βραβείο που απονέμεται στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Ο 19χρονος αρχηγός του «Αίαντα» έγινε ο πρώτος Ολλανδός παίκτης και μέλος του συλλόγου του Αμστερνταμ που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση, μετά τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ το 2003.


Στην τελική πεντάδα είχαν συμπεριληφθεί οι Κουτρόνε, Βινίσιους, Αλεξάντερ Άρνολντ και Τζάστιν Κλάιφερτ.


 


 


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play